Gryderet af ungkvæg

Skal der serveres en mør og saftig gryderet når vinden rusker i trætoppene? Selvom kalenderen siger forår, er sådan en dag som i dag vidst passende til en omkring gryderet.

Se med under billedet hvor du får opskriften på en nem, men lækker gryderet. Jeg valgte at servere ovnbagte kartofler med grønt og dip til. Opskriften til Persille dippen fremgår også, hvis du har lyst til den.

Ingredienser:

400 g dansk ungkvær (købt i Rema 1000 og på pakken står der gryderet m. bacon og champignon).

1 dåse hakkede tomater

1 tsk salt

1 tsk peber

250 ml cremefine

2 dl mælk

10 stk cocktail pølser

Et par dråber kulør

½ bøtte pikant ost m. løg/urter

Persille dip:

4 spsk cremefraiche

Et nips salt

1 spsk citron

1 tsk Balsamico

Persille dippen blev brugt til ovnbagte squash og bagte ovn kartofler.

Fremgangsmåde:

Kødet brunes i en gryde.

Blend de hakkede tomater.

Tilsæt de andre ingredienser undtaget cocktailpølserne.

Lad gerne retten stå og simre en time eller mere hvis tiden er til det.

10 min inden servering tilsættes cocktailpølserne så de når at blive varme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kan anvende disse HTMLtags og egenskaber: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ved fortsat at bruge webstedet accepterer du brugen af cookies. mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk