Skal der serveres en mør og saftig gryderet når vinden rusker i trætoppene? Selvom kalenderen siger forår, er sådan en dag som i dag vidst passende til en omkring gryderet.
Se med under billedet hvor du får opskriften på en nem, men lækker gryderet. Jeg valgte at servere ovnbagte kartofler med grønt og dip til. Opskriften til Persille dippen fremgår også, hvis du har lyst til den.
Ingredienser:
400 g dansk ungkvær (købt i Rema 1000 og på pakken står der gryderet m. bacon og champignon).
1 dåse hakkede tomater
1 tsk salt
1 tsk peber
250 ml cremefine
2 dl mælk
10 stk cocktail pølser
Et par dråber kulør
½ bøtte pikant ost m. løg/urter
Persille dip:
4 spsk cremefraiche
Et nips salt
1 spsk citron
1 tsk Balsamico
Persille dippen blev brugt til ovnbagte squash og bagte ovn kartofler.
Fremgangsmåde:
Kødet brunes i en gryde.
Blend de hakkede tomater.
Tilsæt de andre ingredienser undtaget cocktailpølserne.
Lad gerne retten stå og simre en time eller mere hvis tiden er til det.
10 min inden servering tilsættes cocktailpølserne så de når at blive varme.