Indbagt bøf

Her en idé til weekend eller gæste mad.

En saftig bøf slår aldrig fejl og kombinationen sammen med butterdejen sørger for fest i din mave.

Server en lækker salat til og menuen er i top.

Opskrift findes under billedet.

Velbekomme.

Ingredienser:

500 g oksekød

2 forårsløg

2 store fed hvidløg

Butterdej (4 bøffer til en rulle)

Fremgangsmåde:

Form dine hakkebøffer og brun dem kort tid på panden.

Skær dine forårsløg i ringe og svits dem på panden sammen med presset hvidløg.

Rul din butterdej ud og skær den i firkanter. Jeg delte 1 rulle butterdej i 4 firkanter.

Placer din bøf i midten af hver firkant. Læg purløg og lidt hvidløg ovenpå bøffen og fold butterdejs enderne sammen oppeover, således det kommer til at ligne en lukket pose. Det er vigtigt, at alle ender og sider er lukket godt, da saften ellers løber ud under tilberedning. Bages ved 200 grader i 20-22 minutter. Hold øje med dem, så ikke butterdejen bliver for brændt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kan anvende disse HTMLtags og egenskaber: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ved fortsat at bruge webstedet accepterer du brugen af cookies. mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk