Her en idé til weekend eller gæste mad.
En saftig bøf slår aldrig fejl og kombinationen sammen med butterdejen sørger for fest i din mave.
Server en lækker salat til og menuen er i top.
Opskrift findes under billedet.
Velbekomme.
Ingredienser:
500 g oksekød
2 forårsløg
2 store fed hvidløg
Butterdej (4 bøffer til en rulle)
Fremgangsmåde:
Form dine hakkebøffer og brun dem kort tid på panden.
Skær dine forårsløg i ringe og svits dem på panden sammen med presset hvidløg.
Rul din butterdej ud og skær den i firkanter. Jeg delte 1 rulle butterdej i 4 firkanter.
Placer din bøf i midten af hver firkant. Læg purløg og lidt hvidløg ovenpå bøffen og fold butterdejs enderne sammen oppeover, således det kommer til at ligne en lukket pose. Det er vigtigt, at alle ender og sider er lukket godt, da saften ellers løber ud under tilberedning. Bages ved 200 grader i 20-22 minutter. Hold øje med dem, så ikke butterdejen bliver for brændt