Knoldselleri-fritter

SÅ er her lidt tilbehørs inspiration til knoldselleri-elskerne.

De er super sprøde og en fryd for smagsløgene hvis man bryder sig om knoldselleri.

Nemme at lave og passer sig selv i ovnen.

Ingredienser:

¼ knoldselleri

mel

1 æg

pankorasp

Fremgangsmåde:

Skær knoldsellerien ud i stave og skær skrællen fra.

Slå et æg ud i en dyb tallerken og pisk det ud.

Dyp knoldselleri staven i mel, æg og til slut i pankorasp.

De dyppede stave lægges i et fad og tilberedes i ovnen ved 200 grader i 35 minutter så pankoraspen er let gylden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kan anvende disse HTMLtags og egenskaber: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ved fortsat at bruge webstedet accepterer du brugen af cookies. mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk