Man går aldrig galt i byen med en omgang lasagne. Det er nemt og en meget vel etableret ret på bordene i de fleste hjem. Server en let salat til og du har fået 5 stjerner hos de fleste.
Har du lyst til at afprøve min lasagne, som jeg serverer herhjemme så findes opskriften og fremgangsmåden under billedet.
Ingredienser:
500 g hakket oksekød
1 dåse hakkede tomat (blendes)
1 dåse tomatpure
1 tsk all round krydderi
0,5 tsk stødt muskatnød
1 tsk salt
0,5 tsk peber
1 L mælk
0,25 L vand
1 spsk lys jævner
1 bøtte mornaysauce
Lasagneplader
½-1 pakke revet ost
Fremgangsmåde:
Steg oksekødet mørt og tilsæt de resterende ingredienser og kog det let op. (De hakkede tomater blendes).
Nu skal du bygge din lasagne ved henholdsvis, at lægge kødsovs i bunden af fadet herefter med et par striber af mornaysauce ovenpå og til slut lasagne pladerne. Gentag så du får flere lag. Toppen skal gerne slutte med kødsovs/mornaysauce.
Tilbered lasagnen ved 200 grader varmluft ovn i 15 minutter, hvorefter du drysser revet ost ovenpå. Tilbered yderligere 15-20 minutter. Lad gerne lasagnen står 5 minutter og sætte sig efter tilberedningen i ovnen, hvis du altså kan vente.