Lasagne

Man går aldrig galt i byen med en omgang lasagne. Det er nemt og en meget vel etableret ret på bordene i de fleste hjem. Server en let salat til og du har fået 5 stjerner hos de fleste.

Har du lyst til at afprøve min lasagne, som jeg serverer herhjemme så findes opskriften og fremgangsmåden under billedet.

Ingredienser:

500 g hakket oksekød

1 dåse hakkede tomat (blendes)

1 dåse tomatpure

1 tsk all round krydderi

0,5 tsk stødt muskatnød

1 tsk salt

0,5 tsk peber

1 L mælk

0,25 L vand

1 spsk lys jævner

1 bøtte mornaysauce

Lasagneplader

½-1 pakke revet ost

Fremgangsmåde:

Steg oksekødet mørt og tilsæt de resterende ingredienser og kog det let op. (De hakkede tomater blendes).

Nu skal du bygge din lasagne ved henholdsvis, at lægge kødsovs i bunden af fadet herefter med et par striber af mornaysauce ovenpå og til slut lasagne pladerne. Gentag så du får flere lag. Toppen skal gerne slutte med kødsovs/mornaysauce.

Tilbered lasagnen ved 200 grader varmluft ovn i 15 minutter, hvorefter du drysser revet ost ovenpå. Tilbered yderligere 15-20 minutter. Lad gerne lasagnen står 5 minutter og sætte sig efter tilberedningen i ovnen, hvis du altså kan vente.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kan anvende disse HTMLtags og egenskaber: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ved fortsat at bruge webstedet accepterer du brugen af cookies. mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk