Pandestegt spidskål

Herhjemme spises der rigtig meget spidskål, fordi det simpelthen bare smager godt og kan kombineres på alverdens måder.

Her får du den pandestegte udgave, som om noget er lyn hurtig at lave i den travle hverdag!

Fremgangsmåde under billedet.

Fremgangsmåde:

Vask og skær spidskålet i ønsket størrelser.

Svitses i olivenolie på en varm pande med dit yndlings krydderi.

Spis f.eks. de pandestegte spidskål til et omgang kyllingefad. Opskriften finder du oppe i hovedmenuen under aftensmad.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kan anvende disse HTMLtags og egenskaber: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ved fortsat at bruge webstedet accepterer du brugen af cookies. mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk