Tærte m. skinke og champignon

Denne tærte uden bund er fyldt op med smag og på ingen måde kedelig selvom kalorierne er reduceret. At lave en tærte af grøntsagsresterne er en god måde at få brugt det “sidste” på.

Brug tærten som tilbehør til aftensmaden og ellers passer den lige ned i madkassen.

Ingredienser:

4 æg

200 g skinkestrimler

80 g champignons

4 spsk. Hytteost

3 dl mælk

4 spsk. Fuldkornsmel

2 tsk salt

1 ½ tsk. timian

6 enebær

Lidt revet Cheasy mozzarella til toppen

Fremgangsmåde:

Æg piskes ud med piskeris og herefter tilføjes de resterende ingredienser.

Hældes i en tærteform evt. beklædt med bagepapir.

Bages ved 200 grader i ca. 35 min. Eller til den er gylden og ”fast” i konsistensen.

Når tærten er bagt, så lad den køl 5-10 min så den får lov at sætte sig lidt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kan anvende disse HTMLtags og egenskaber: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ved fortsat at bruge webstedet accepterer du brugen af cookies. mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk