Denne tærte uden bund er fyldt op med smag og på ingen måde kedelig selvom kalorierne er reduceret. At lave en tærte af grøntsagsresterne er en god måde at få brugt det “sidste” på.
Brug tærten som tilbehør til aftensmaden og ellers passer den lige ned i madkassen.
Ingredienser:
4 æg
200 g skinkestrimler
80 g champignons
4 spsk. Hytteost
3 dl mælk
4 spsk. Fuldkornsmel
2 tsk salt
1 ½ tsk. timian
6 enebær
Lidt revet Cheasy mozzarella til toppen
Fremgangsmåde:
Æg piskes ud med piskeris og herefter tilføjes de resterende ingredienser.
Hældes i en tærteform evt. beklædt med bagepapir.
Bages ved 200 grader i ca. 35 min. Eller til den er gylden og ”fast” i konsistensen.
Når tærten er bagt, så lad den køl 5-10 min så den får lov at sætte sig lidt.